Invisible Data on Editor

Home Forums Data Table Plugin Invisible Data on Editor

This topic contains 18 replies, has 6 voices, and was last updated by Alex_support Alex_support 1 year, 6 months ago.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 19 total)
  • Author
    Posts
  • #17445

    jayzee
    Participant

    I updated the Data Tables plug-in to Version 1.8.3 a few hours ago.

    1. After the update, I noticed that the data on ALL my existing tables are NOT visible. At first glance it looked like I was looking at an empty spreadsheet and I thought I lost all my data. However, it wasn’t the case, because when I navigated to an apparently empty cell, the data showed up on the formula bar.

    1.b. When I clicked on the preview button, the table appeared normally & correctly.

    2. To test further, I created a new table. After entering data into a cell and hitting the enter key, the data immediately became invisible. I know it did not disappear, because again, the data is showing on the formula bar.

    2.b. When I clicked on the preview button, the table appeared normally & correctly.

    Please help.

    #17446

    jayzee
    Participant

    Here’s a screenshot: https://prnt.sc/jeyoxs

    #17447

    quasarn01
    Participant

    Jayzee, mine’s done the same thing… I just upgraded to ver. 1.83 a few minutes ago… The only visible column on my tables are the “date” columns… All the font colors are formatted black but nothing is showing up… We need a fix ASAP…

    #17459
    neveryoung2212
    neveryoung2212
    Moderator

    Hello, @jayzee , @quasarn01
    Please, contact us via internal support to help discover the issue faster.

    Contact us


    Looking forward to your reply.
    Supsystic Team.

    #17461
    neveryoung2212
    neveryoung2212
    Moderator

    Also, please, check your server logs and send us errors found there if they exist. If you’re pro user, please, clarify which PRO version are you using.

    #17464

    jayzee
    Participant

    I have Data Tables Generator PRO by Supsystic Version 1.3.9. I’m on a managed wordpress host – I’ll have to look into how to access the server log.

    #17465

    admin_supsystic
    Keymaster

    Dear jayzee.
    Thank you for collaboration. Best and faster way to resolve your problem – contact us in our internal support using this form – https://supsystic.com/contact-us/ – and we will make it work for you as it should.

    #17466

    jayzee
    Participant

    Thanks, but I already did send a message via internal support yesterday, around the same time I started this thread. Could you check for it? Or should I send a new message to internal support?

    #17467

    admin_supsystic
    Keymaster

    Can you please tell me your ticket ID?

    #17468

    jayzee
    Participant

    I wasn’t shown a ticket ID yesterday. I sent a new message just now at https://supsystic.com/contact-us/ and wasn’t given a ticket ID too, after hitting the SEND button.

    #17469

    jayzee
    Participant

    I sent another one for the 3rd time just now at https://supsystic.com/contact-us/. After I hit the SEND button, I was directed to your homepage https://supsystic.com/. In any case, can you check for an email with subject line: INVISIBLE DATA ON EDITOR?

    #17471

    admin_supsystic
    Keymaster

    Yes, you should receive notification to your email about my response, please check.

    #17472

    jayzee
    Participant

    I received your support email response (20568) and provided the details you need. Thanks!

    #17473

    jayzee
    Participant

    @quasarn01, were you using Chrome? I was, and that’s where I encountered the issue. It turned out fine with Firefox.

    #17474

    jayzee
    Participant

    Clearing Chrome’s cache resolved the issue 🙂

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 19 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Obtenha os pacotes de plugins hoje e economize mais de 80%