Bug

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #8397

    Samuel Kuhn
    Participant

    Hey,

    when I enter an e-mail in the subscription field, I got a loop (see attachment).
    I use firefox.

    bug

    Greetings,
    Sam

    #8426

    admin_supsystic
    Participant

    Hello Sam!

    I can’t reproduce this problem on our testing servers. Please send us the link to your website where we can check it. And we will try to help you.

    #8460

    Samuel Kuhn
    Participant

    Check http://www.herzensfreundinnen.de when you use Safari. Try it several times.

    #8489
    mila_support
    mila_support
    Member

    Hello!
    The problem is with wrong settings on your server. Check this link (without www.) – http://herzensfreundinnen.de/ and try to subscribe. Subscription works fine.
    You need to set the same site address in the settings – go to Settings -> General -> set the same site url for WordPress address and Site address – http://prntscr.com/au38lr

    If you still will have problems with it – please contact your hosting provider, they should help you to configure the site.

    #8491

    Samuel Kuhn
    Participant

    Hey,

    I already have the setting you suggest:

    http://www.bilder-upload.eu/show.php?file=1a7e46-1461060570.png

    What should I write to my hosting provider?

    Greetings,
    Samu

    #8619
    mila_support
    mila_support
    Member

    Hello!

    Ask your hosting provider to help you to set up the site so it would be redirected from http://www.herzensfreundinnen.de to herzensfreundinnen.de/

    #8881

    dijanadomonkos
    Participant

    Hey,
    Did you manage to solve this problem? I have the same thing and can’t get around it, would appreciate a hint!
    Thanks,
    Dijana

    #8883
    mila_support
    mila_support
    Member

    Hello @dijanadomonkos
    Please provide us link to your site where we can check the problem. We will help you to solve the issue.

    #10110

    natalialopopolo
    Participant

    I?m having the same problem! My site is http://www.natalialopopolo.com
    I?ve already set the same site url for WordPress address and Site address
    First I had the “loop” and now the email error massage appears.
    That you!!

    #10114

    Hello natalie,
    in this case please contact us through our internal support. We will check what is wrong and will help you to solve the problem.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Get plugins bundle today and save over 80%