Fatal Error garbage text in core GridGallery Module

Home Forums Photo Gallery Plugin Fatal Error garbage text in core GridGallery Module

This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by mila_support mila_support 9 months ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #16361

    skilbur
    Participant

    Hi,

    I don’t mean to sound rude, just wanted to make sure someone saw this. I noticed even prior to the latest update of the Gallery plugin (as well as after). That there is a bunch of invalid text in the bottom of a file. It’s not comments, it doesn’t look intentional. It looks like a developer just accidentally pasted some text in the file and it needs to be deleted. I already did so from my install. So here are the details…

    When I first installed the plugin, I was using version 1.10.11. I found the invalid text at the end a couple weeks later and removed it. I version my plugins/themes. I had to hack your plugin to address a couple issues as it was. So I figured when I upgraded, I would cherry-pick my commits afterwards to keep my previous changes. One change was to remove the invalid error message output that looks like it was accidentally pasted into this file. then I updated the plugin to 1.10.13, and the first thing I noticed was that the bunk text was back. I don’t have access to your repo. But I’ve pasted the details below.

    File: /gallery-by-supsystic/src/GridGallery/Core/Module.php
    Code beginning on line 125.

    -“Fatal error: Uncaught exception ‘BadMethodCallException’ with message ‘Unexpected method: registerTwigFunctions’ in E:\OpenServer\domains\mywp\wp-content\plugins\data-tables-generator-by-supsystic\vendor\Rsc\Mvc\Module.php:61 Stack trace: “;
    -#0 [internal function]: Rsc_Mvc_Module->__call(‘registerTwigFun…’, Array)
    -#1 [internal function]: GridGallery_Colorbox_Module->registerTwigFunctions(”)
    -#2 E:\OpenServer\domains\mywp\wp-includes\plugin.php(524): call_user_func_array(Array, Array)
    -#3 E:\OpenServer\domains\mywp\wp-settings.php(411): do_action(‘init’)
    -#4 E:\OpenServer\domains\mywp\wp-config.php(89): require_once(‘E:\\OpenServer\\d…’)
    -#5 E:\OpenServer\domains\mywp\wp-load.php(39): require_once(‘E:\\OpenServer\\d…’)
    -#6 E:\OpenServer\domains\mywp\wp-admin\admin.php(31): require_once(‘E:\\OpenServer\\d…’)
    -#7 E:\OpenServer\domains\mywp\wp-admin\plugins.php(10): require_once(‘E:\\OpenServer\\d…’)
    -#8 {main} thrown in E:\OpenServer\domains\mywp\wp-content\plugins\data-tables-generator-by-supsystic\vendor\Rsc\Mvc\Module.php on line 61

    #16372
    mila_support
    mila_support
    Keymaster

    Hi @skilbur

    Thank you for contacting us about photo gallery plugin question.

    Most likely you have the old version of our Data Tables plugin on your site. Please try to update it and clean cache in your cache plugin, clean cache and cookies in your browser and reload the page to see changes.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Get plugins bundle today and save over 80%