Images in Table not displaying

Tagged: 

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #15664

    Anonymous
    Inactive

    Hi,

    I’ve created a table with multiple images. The images display fine in post Preview. However, once I published the post with the table that has the images, the images don’t show up in the table on the post! When I go back to the post and preview it, the images are there.

    When I check the published post on my cell phone, the images are there! So the images are just not showing up on the desktop browsers Chrome and IE. Any ideas why? What can I do to fix it so that images show up on the desktop?

    #15668

    Hi @admin529625

    Thank you for contacting us about your issue with Data Table plugin.

    As so we can’t reproduce the issue on our test servers – images in the table are not displaying –
    Please, provide the page link on your site with the issue. Thus I can see what’s wrong and try to help you.

    #15672

    Anonymous
    Inactive

    Hi,

    Thanks. http://www.tekuben.com/buying-guide/fjallraven-kanken/. If you inspect element, you can see that the image file are in the blank cells, they’re just not showing.

    #15674

    Anonymous
    Inactive

    Solved it! It was a theme setting. Images were set to load on scroll. Turned it off and now the images are showing in the table. Thank you so much for this great app!

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Thanks so much! Please Enter Your Info Below To Get PRO Discount and Gifts